|
Standard Detayı
|
İş Programına Konu Teklifi
|
TS No :
|
TS EN ISO 5943
|
|
Tercüme Tarihi :
|
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
- |
Başlık :
|
Peynir ve işlem görmüş peynir ürünleri- Klorür muhtevası tayini- Potansiyometrik titrasyon metodu |
Başlık (İng) :
|
Cheese and processed cheese products - Determination of chloride content - Potentiometric titration method |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 5943:2006 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN EN ISO 5943 -EQV; NF V04-289, NF EN ISO 5943 -EQV; BS EN ISO 5943-EQV; EN ISO 5943-EQV; ISO 5943-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 5943 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Teklif (Proposal for work) |
Sayfa Sayısı :
|
0 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|