Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İş Programına Konu Teklifi
TS No : TS EN ISO 5943      
Tercüme Tarihi :
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : -
Başlık : Peynir ve işlem görmüş peynir ürünleri- Klorür muhtevası tayini- Potansiyometrik titrasyon metodu
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese products - Determination of chloride content - Potentiometric titration method
Kapsam :
Kapsam (İng) :
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 5943:2006
Uluslararası Karşılıklar : DIN EN ISO 5943 -EQV; NF V04-289, NF EN ISO 5943 -EQV; BS EN ISO 5943-EQV; EN ISO 5943-EQV; ISO 5943-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 5943
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Teklif (Proposal for work)
Sayfa Sayısı : 0
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-