Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3887 ISO 5560      
Kabul Tarihi : 19.04.2002
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kurutulmuş sarımsak (allium sativum)- Özellikler
Başlık (İng) : Dehydrated garlic (Allium sativum)- Specification
Kapsam : Bu standard, kurutulmuş sarımsağın çeşitli şekillerde hazırlanmış ürünlerini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard includes dehydrated garlic produces which are prepared in different forms.
Yerini Aldığı : TS 3887 :1983;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 5560:1997
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5560-EQV; BS 7087-26-NEQ; NF V026-005-EQV; NF ISO 5560-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 5560
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri ; 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 8884 :1991 (ISO 5567);;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990 (ISO 948);;  TS 2130 :1987 (ISO 927);;  TS 2134 :1987 (ISO 939);;  TS 2136 :1987 (ISO 941);;  TS 8471 :1990 (ISO 1208);;  TS 2131 ISO 928 :2001 (ISO 928);;  TS 2133 ISO 930 :2001 (ISO 930);;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-