|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3887 ISO 5560
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.04.2002
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kurutulmuş sarımsak (allium sativum)- Özellikler |
Başlık (İng) :
|
Dehydrated garlic (Allium sativum)- Specification |
Kapsam :
|
Bu standard, kurutulmuş sarımsağın çeşitli şekillerde hazırlanmış ürünlerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard includes dehydrated garlic produces which are prepared in different forms. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3887 :1983; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5560:1997 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5560-EQV; BS 7087-26-NEQ; NF V026-005-EQV; NF ISO 5560-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5560 |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri ; 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 8884 :1991 (ISO 5567);; TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990 (ISO 948);; TS 2130 :1987 (ISO 927);; TS 2134 :1987 (ISO 939);; TS 2136 :1987 (ISO 941);; TS 8471 :1990 (ISO 1208);; TS 2131 ISO 928 :2001 (ISO 928);; TS 2133 ISO 930 :2001 (ISO 930);; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|