|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 939
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.09.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharatlar ve çeşniler - Rutubet miktarı tayini |
Başlık (İng) :
|
Spices and Condiments - Determination of moisture content |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This document specifies an entrainment method for the determination of the moisture content of spices and condiments. |
Yerini Aldığı :
|
TS 2134 :1987; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 939:2021 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 939-EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
45,00 EURO (1.560,14 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|