Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 939      
Kabul Tarihi : 30.09.2021
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharatlar ve çeşniler - Rutubet miktarı tayini
Başlık (İng) : Spices and Condiments - Determination of moisture content
Kapsam :
Kapsam (İng) : This document specifies an entrainment method for the determination of the moisture content of spices and condiments.
Yerini Aldığı : TS 2134 :1987;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 939:2021
Uluslararası Karşılıklar : ISO 939-EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 45,00 EURO  (1.560,14 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-