Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1744      
Kabul Tarihi : 4.11.1974
Konfirme Tarihi : 17.06.2022
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et mamulleri toplam yağ miktarı tayini
Başlık (İng) : Meat and Meat Products Determination of Total Fat Content
Kapsam : Bu standard, et ve et mamullerinde toplam yağ miktarı tayini için uygulanan bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : The method consists in thorough mixing of the test portion with sand and ethanol, pre-drying of the mixture on a water bath, and drying to constant mass at 103 4/- 2 degrees centigrade.
Tadil Eden : TS 1744/T1 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1443:1973
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1443 (1973)--; ISO 1443:1973 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1443:1973 EQV
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-