|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1744
|
|
Kabul Tarihi :
|
4.11.1974
|
Konfirme Tarihi : |
17.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri toplam yağ miktarı tayini |
Başlık (İng) :
|
Meat and Meat Products Determination of Total Fat Content |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et mamullerinde toplam yağ miktarı tayini için uygulanan bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
The method consists in thorough mixing of the test portion with sand and ethanol, pre-drying of the mixture on a water bath, and drying to constant mass at 103 4/- 2 degrees centigrade. |
Tadil Eden :
|
TS 1744/T1 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1443:1973 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1443 (1973)--; ISO 1443:1973 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1443:1973 EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|