|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3884
|
|
Kabul Tarihi :
|
28.01.2019
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kurutulmuş biber |
Başlık (İng) :
|
Dried Peppers |
Kapsam :
|
Bu standart kurutulmuş biberi kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers dried peppers |
Yerini Aldığı :
|
TS 3884 :1983; |
Yararlanılan Kaynak :
|
[1] Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayınları, Sebze Yetiştiriciliği, Ankara, 2000.
[2] UN/ECE Standard FFV – 21, 2002.
[3] Vural, H.; Eşiyok, D.; Duman, İ., 2000. Kültür Sebzeleri (Sebze Yetiştirme), Ege Üniversitesi Basımevi, Bornova, İzmir.
[4] Kuru ve Kurutulmuş Sebze ve Meyve Endüstrisi Semineri, Hami Kuyrukçu, 1999, Ankara
[5] Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Prof Dr. Bekir Cemeroğlu, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, 2005, Ankara |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 546 :1967; TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; TS 2104 :1975; TS ISO 2859-1 :2012; TS ISO 3310-1 :2009; TS 3479 ISO 2591-1 :2002; TS 3687 ISO 7703 :1998; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 6579-1 :2017; TS EN ISO 11290-1 :2017; TS EN 14123 :2009; TS EN ISO 16654 :2003; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|