Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3884      
Kabul Tarihi : 28.01.2019
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kurutulmuş biber
Başlık (İng) : Dried Peppers
Kapsam : Bu standart kurutulmuş biberi kapsar
Kapsam (İng) : This standard covers dried peppers
Yerini Aldığı : TS 3884 :1983;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayınları, Sebze Yetiştiriciliği, Ankara, 2000. [2] UN/ECE Standard FFV – 21, 2002. [3] Vural, H.; Eşiyok, D.; Duman, İ., 2000. Kültür Sebzeleri (Sebze Yetiştirme), Ege Üniversitesi Basımevi, Bornova, İzmir. [4] Kuru ve Kurutulmuş Sebze ve Meyve Endüstrisi Semineri, Hami Kuyrukçu, 1999, Ankara [5] Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Prof Dr. Bekir Cemeroğlu, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, 2005, Ankara
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 546 :1967;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS 2104 :1975;  TS ISO 2859-1 :2012;  TS ISO 3310-1 :2009;  TS 3479 ISO 2591-1 :2002;  TS 3687 ISO 7703 :1998;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 6579-1 :2017;  TS EN ISO 11290-1 :2017;  TS EN 14123 :2009;  TS EN ISO 16654 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-