Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2664      
Kabul Tarihi : 12.06.2007
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Konserve - Bitkisel sıvı yağlı barbunya pilaki - Hazır yemek
Başlık (İng) : Canned red beans with vegetable oil-ready to serve
Kapsam : Bu standard bitkisel sıvı yağlı barbunya pilaki konservesini kapsar.
Kapsam (İng) : This method specifies Canned red beans with vegetable oil-ready to serve
Yerini Aldığı : TS 2664 :1990;  TS 2664/T1 :2002;  
Tadil Eden : TS 2664/T1 :2010;  TS 2664/T2 :2017;  TS 2664/T3 :2019;  TS 2664/T4 :2023;  
Yararlanılan Kaynak : 1. Türk Gıda Kodeksi Tebliğleri: Gıda Maddelerinde Belirli Bulaşanların Maksimum Seviyelerinin Belirlenmesi Hakkında Tebliğ. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 23.09.2002, sayı: 24908, Tebliğ No: 2002-63. 2. Türk Gıda Kodeksi Tebliğleri: Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 02.09.2001, sayı: 24511, Tebliğ No: 2001-19.
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 266 :2005;  TS 341 :2004;  TS 342 :2003;  TS EN ISO 385 :2006;  TS 794 :2002;  TS 796 :1980;  TS 861 :1998;  TS 886 :2005;  TS 887 :2003;  TS 888 :2003;  TS 889 :1970;  TS 890 :2003;  TS 893 :1970;  TS 894 :1970;  TS 933 :2003;  TS 1118-2 EN ISO 90-2 :2003;  TS 1131 :1981;  TS 1193 :1985;  TS 1222 :2001;  TS 1491 EN ISO 1042 :2002;  TS 1466 :1992;  TS EN ISO 385 :2006;  TS 1595 :1988;  TS 1924 :1975;  TS 2104 :1975;  TS 2756-1 :1995;  TS 3606 :1997;  TS 11359 :1994;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-