|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2664
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.06.2007
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Konserve - Bitkisel sıvı yağlı barbunya pilaki - Hazır yemek |
Başlık (İng) :
|
Canned red beans with vegetable oil-ready to serve |
Kapsam :
|
Bu standard bitkisel sıvı yağlı barbunya pilaki konservesini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This method specifies Canned red beans with vegetable oil-ready to serve |
Yerini Aldığı :
|
TS 2664 :1990; TS 2664/T1 :2002; |
Tadil Eden :
|
TS 2664/T1 :2010; TS 2664/T2 :2017; TS 2664/T3 :2019; TS 2664/T4 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1. Türk Gıda Kodeksi Tebliğleri: Gıda Maddelerinde Belirli Bulaşanların Maksimum Seviyelerinin Belirlenmesi Hakkında Tebliğ. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 23.09.2002, sayı: 24908, Tebliğ No: 2002-63.
2. Türk Gıda Kodeksi Tebliğleri: Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 02.09.2001, sayı: 24511, Tebliğ No: 2001-19.
|
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 266 :2005; TS 341 :2004; TS 342 :2003; TS EN ISO 385 :2006; TS 794 :2002; TS 796 :1980; TS 861 :1998; TS 886 :2005; TS 887 :2003; TS 888 :2003; TS 889 :1970; TS 890 :2003; TS 893 :1970; TS 894 :1970; TS 933 :2003; TS 1118-2 EN ISO 90-2 :2003; TS 1131 :1981; TS 1193 :1985; TS 1222 :2001; TS 1491 EN ISO 1042 :2002; TS 1466 :1992; TS EN ISO 385 :2006; TS 1595 :1988; TS 1924 :1975; TS 2104 :1975; TS 2756-1 :1995; TS 3606 :1997; TS 11359 :1994; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|