|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TSE CEN ISO/TS 17919
|
|
Tercüme Tarihi :
|
20.04.2015
|
Kabul Tarihi :
|
13.02.2014
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda zinciri mikrobiyolojisi - Gıda kaynaklı patojenlerin tespiti için
polimeraz zincir reaksiyonu (PCR) - A, B, E ve F tipi botulinum nörotoksini üreten klostridyumların tespiti |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Detection of botulinum type A, B, E and F neurotoxin-producing clostridia |
Kapsam :
|
Bu Teknik Şartname bir PCR yöntemi ile botulinum nörotoksin A, B, E ve F genleri taşıyan klostridyumların moleküler tespiti için bir yatay yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This Technical Specification specifies a horizontal method for the molecular detection of clostridia
carrying botulinum neurotoxin A, B, E, and F genes by a PCR method. |
Yararlanılan Kaynak :
|
CEN ISO/TS 17919:2013 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
CEN ISO/TS 17919-- |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001; TS EN ISO 7218 :2008; TS EN ISO 20837 :2006; TS EN ISO 20838 :2006; TS EN ISO 22174 :2008; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
56 |
Fiyatı :
|
310,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|