Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2176/T1      
Kabul Tarihi : 30.04.2015
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Eritme peynir
Başlık (İng) : Processed Cheese
Kapsam : Bu standard, eritme peynirini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to processed cheese.
Tadil Edilen : TS 2176 :2011;  
Yararlanılan Kaynak : -
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 14675 :2004;  TS 4664 EN ISO 5508 :1996;  TS EN ISO 9233-2 :2013;  TS ISO 9231 :2014;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS ISO 11866-1 :2002;  TS 3046 :1978;  TS ISO 4832 :2010;  TS ISO 4831 :2010;  TS EN ISO 2450 :2010;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 4
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-