|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2176/T1
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.04.2015
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Eritme peynir |
Başlık (İng) :
|
Processed Cheese |
Kapsam :
|
Bu standard, eritme peynirini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to processed cheese. |
Tadil Edilen :
|
TS 2176 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 14675 :2004; TS 4664 EN ISO 5508 :1996; TS EN ISO 9233-2 :2013; TS ISO 9231 :2014; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS ISO 11866-1 :2002; TS 3046 :1978; TS ISO 4832 :2010; TS ISO 4831 :2010; TS EN ISO 2450 :2010; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|