Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 12000      
Kabul Tarihi : 4.04.1996
İptal Tarihi : 19.01.2010
Konfirme Tarihi : 16.12.2005
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Ekmek-300 gram
Başlık (İng) : Bread-300 Gram
Kapsam : Bu standard ekmeklik buğday unundan (TS 4500) yapılmış tip ekmeği kapsar. Diyet kepekli tuzsuz ve çeşitli ekmekler ile diğer katkı maddelerini ihtiva eden ekmekleri kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard covers public type bread which is produce with wheat flour for bread (ts 4500) does not cover bread which is diet special kind of bread, without salt with bran and bread with additives.
Yerine Geçen : TS 5000 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : 1-Pomeranz, Y. 1971 Wheat Chemistry and Technology. AACC Inc.St. Paul, MN, USA.*2-Hoseney, R.C. 1994. Principles of Cereal Science and Technology. AACC Inc. St. Paul, MN, USA.* 3-Pomeranz, Y. 1985. Functional Properties of Food Components. Academic Press Inc. Orlando, Florida.* 4-Sharf, J.M. 1966. Recommended Methods For theMicrobiolagical Examination of Foods. 2nd Ed, P. 164. American Public Health Assoc.New York* 5-Anonymous, 1971 Standard Methoden Fur Getreide Mehl Und Brot. S. Erweiterte Auf
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 34
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-