Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 2419
Kabul Tarihi :
27.11.2001
İptal Tarihi :
26.09.2013
Konfirme Tarihi :
28.02.2007
Hazırlık Grubu :
Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık :
Kırmızı biber-Öğütülmüş (toz)
Başlık (İng) :
Red pepper- Ground (Powdered)
Kapsam :
Bu standard, öğütülmüş (toz) kırmızı biberleri kapsar.
Kapsam (İng) :
This standard , includes ground (powdered) red pepper.
Yerine Geçen :
TS EN ISO 7540
:2013;
Tadil Eden :
TS 2419/T2
:2005;
TS 2419/T1
:2003;
TS 2419/tstT3
:;
Yararlanılan Kaynak :
ISO 7540:1984 *Türk gıda Kodeksi baharat Tebliği
Uluslararası Karşılıklar :
ISO 7540-EQV
ICS Kodu :
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD :
TS 3696
:1981;
TS 2104
:1975;
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109)
:1990;
TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110)
:1990;
TS 2130
:1987;
TS 2134
:1987;
TS 2284
:1991;
TS 545
:1967;
TS 4966
:1986;
TS 8471
:1990;
TS 2419
:1986;
TS 7259
:1989;
TS 3479
:1980;
TS 2756-1
:1995;
TS 1128 ISO 763
:2000;
TS 2290 ISO 959-1
:2000;
TS 2137 ISO 1108
:2000;
TS 2131 ISO 928
:2001;
TS 3706
:2001;
TS 3479 ISO 2591-1
:2002;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu :
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı :
14
Fiyatı :
185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-