Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2419      
Kabul Tarihi : 27.11.2001
İptal Tarihi : 26.09.2013
Konfirme Tarihi : 28.02.2007
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Kırmızı biber-Öğütülmüş (toz)
Başlık (İng) : Red pepper- Ground (Powdered)
Kapsam : Bu standard, öğütülmüş (toz) kırmızı biberleri kapsar.
Kapsam (İng) : This standard , includes ground (powdered) red pepper.
Yerine Geçen : TS EN ISO 7540 :2013;  
Tadil Eden : TS 2419/T2 :2005;  TS 2419/T1 :2003;  TS 2419/tstT3 :;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 7540:1984 *Türk gıda Kodeksi baharat Tebliği
Uluslararası Karşılıklar : ISO 7540-EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 3696 :1981;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990;  TS 2130 :1987;  TS 2134 :1987;  TS 2284 :1991;  TS 545 :1967;  TS 4966 :1986;  TS 8471 :1990;  TS 2419 :1986;  TS 7259 :1989;  TS 3479 :1980;  TS 2756-1 :1995;  TS 1128 ISO 763 :2000;  TS 2290 ISO 959-1 :2000;  TS 2137 ISO 1108 :2000;  TS 2131 ISO 928 :2001;  TS 3706 :2001;  TS 3479 ISO 2591-1 :2002;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 14
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-