Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 5534/T1      
Kabul Tarihi : 30.04.2008
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Peynir ve işlenmiş peynir- Toplam kuru madde içeriği tayini (referans yöntem)
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese-Determination of the total solids content(Reference method)
Kapsam : Bu standard, peynir ve işlenmiş peynirdeki toplam kuru madde içeriği tayini için geliştirilmiş referans bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies the reference method for the Determination of the total solids content of Cheese and processed cheese
Tadil Edilen : TS EN ISO 5534 :2006;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 5534:2004
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-