|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 14627
|
|
Kabul Tarihi :
|
16.02.2006
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri - İz elementlerin tespiti - Basınç kavramasından sonra hidrid generasyon atomik absorbsiyon spektrometre (hgaas) metoduyla toplam arsenik ve selenyumun tespiti |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of total arsenic and selenium by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after pressure digestion |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This document specifies two methods: one method for the determination of total arsenic and another method for the determination of selenium in foodstuffs by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after pressure digestion. Specific foodstuffs for which European Standards exist are excluded from the scope of this horizontal European Standard. It is the task of the analyst to review if vertical standards exist. For the determination of total arsenic in high concentration in e.g. seafood, the method specified in EN 14332 can be used. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 14627:2005 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 14627-EQV |
ICS Kodu :
|
67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri
*Duyusal Analizler, bkz. 67.240 |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
49,00 EURO (1.698,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|