|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 978
|
|
Kabul Tarihi :
|
11.12.2002
|
İptal Tarihi :
|
18.04.2016 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Kavurma |
Başlık (İng) :
|
Kavurma |
Kapsam :
|
Bu standard, kavurmayı kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers kavurma |
Yerini Aldığı :
|
TS 978 :1996; |
Yerine Geçen :
|
TS 978 :2016; |
Tadil Eden :
|
TS 978/T1 :2008; TS 978/T2 :2012; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Et ve Balık Kurumu, Et Mamulleri Dairesi İşletme ve İmalat Yönetmeliği, -Et ve Balık Kurumu Uzmanlar Semineri Tebliğleri, -Gmktan D.(1990) Gıdaların Mikrobiyolojik Ekolojisi, E.Ü. Basım Evi, Müh.Fak.Yayınları No.21 Bornova, İZMİR, -Çolakoğlu, M.(1994) Yağların Bozulma Şekilleri, Mekanizması, Acılaşmayı Tayin Metodları ve Önleme Çareleri, A.Ü.Ziraat Fakültesi Yayınları, ANKARA, _Tolgay, Z.Tezcan I., Yurtyeri, A., Yücel, A.Et ve Et Ürünler, Ders Notları |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 546 :1967; TS 666 :1986; TS 668 :1986; TS 669 :1986; TS 670 :1986; TS 1069 :1997; TS 1605 EN ISO 660 (Eski no: TS 1605 ISO 660) :1997; TS 1743 ISO 1442 :2001; TS 1744 :1974; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS 2104 :1975; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; TS 3136 :1978; TS 3446 :1979; TS EN ISO 3696 :1996; TS 4964 :1986; TS 6163 :1988; TS 6405 EN 13401 :2001; TS 6580 :1989; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS 8125 ISO 6391 :2000; TS 8126 :1990; TS 8962 :1991; TS 10580 :2002; TS EN ISO 11290-1 :1997; TS 11566 :1995; TS 12191 :1997; TS EN ISO 16654 :2003; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|