Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 978      
Kabul Tarihi : 11.12.2002
İptal Tarihi : 18.04.2016
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Kavurma
Başlık (İng) : Kavurma
Kapsam : Bu standard, kavurmayı kapsar
Kapsam (İng) : This standard covers kavurma
Yerini Aldığı : TS 978 :1996;  
Yerine Geçen : TS 978 :2016;  
Tadil Eden : TS 978/T1 :2008;  TS 978/T2 :2012;  
Yararlanılan Kaynak : Et ve Balık Kurumu, Et Mamulleri Dairesi İşletme ve İmalat Yönetmeliği, -Et ve Balık Kurumu Uzmanlar Semineri Tebliğleri, -Gmktan D.(1990) Gıdaların Mikrobiyolojik Ekolojisi, E.Ü. Basım Evi, Müh.Fak.Yayınları No.21 Bornova, İZMİR, -Çolakoğlu, M.(1994) Yağların Bozulma Şekilleri, Mekanizması, Acılaşmayı Tayin Metodları ve Önleme Çareleri, A.Ü.Ziraat Fakültesi Yayınları, ANKARA, _Tolgay, Z.Tezcan I., Yurtyeri, A., Yücel, A.Et ve Et Ürünler, Ders Notları
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 546 :1967;  TS 666 :1986;  TS 668 :1986;  TS 669 :1986;  TS 670 :1986;  TS 1069 :1997;  TS 1605 EN ISO 660 (Eski no: TS 1605 ISO 660) :1997;  TS 1743 ISO 1442 :2001;  TS 1744 :1974;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS 2104 :1975;  TS 3135 ISO 3100-1 :1998;  TS 3136 :1978;  TS 3446 :1979;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 4964 :1986;  TS 6163 :1988;  TS 6405 EN 13401 :2001;  TS 6580 :1989;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS 8125 ISO 6391 :2000;  TS 8126 :1990;  TS 8962 :1991;  TS 10580 :2002;  TS EN ISO 11290-1 :1997;  TS 11566 :1995;  TS 12191 :1997;  TS EN ISO 16654 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-