|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 12824
|
|
Kabul Tarihi :
|
17.04.2002
|
İptal Tarihi :
|
10.03.2005 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Gıda ve hayvan yemleri mikrobiyolojisi- Salmonella aranması için yatay yöntem |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of food and animal feeding stuffs- Horizontal method for the detection of Salmonella |
Kapsam :
|
Bu standard, Salmonella aranması için bir yatay yöntemi kapsar. Bu standard giriş kısmında tartışılan sınırlamalar çerçevesinde hayvan yemlerine veya insanlar tarafından tüketilmesi amaçlanan gıdalara uygulanır. İnkübasyon sıcaklığı (35 C veya 37 C) ilgili taraflar arasında anlaşmayla belirlenir ve bu durum deney raporunda belirtilir. |
Kapsam (İng) :
|
This Europan Standard specifies a horizontal method to the detection of Salmonella. Subject to the limitations discussed in the introduction, this European Standard is applicable to products intended for human consumption o feeding of animals. The incubation temperature (35 C or 37 C) is subject to agrrement by the parties concerned and is specified in the test report. |
Yerini Aldığı :
|
TS 7438 ISO 6579 :1996; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 6579 :2004; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12824:1997 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6579-NEQ; EN 12824--; BS EN 12824-EQV; NF V08-013-EQV; DIN EN 12824-EQV; NF EN 12824-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 12824 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 7894 ISO 7218 :2001 (ISO 7218);; TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001 (ISO 6887);; TS EN ISO 6579 :2005; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
28 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|