Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 20483      
Tercüme Tarihi : 26.08.2014
Kabul Tarihi : 13.02.2014
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hububat ve baklagiller - Azot muhtevasının tayini ve ham protein muhtevasının hesaplanması - Kjehldahl yöntemi
Başlık (İng) : Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method
Kapsam : Bu Standard hububat, baklagil ve bunlardan üretilmiş ürünlerde Kjehldahl yöntemine göre azot muhtevasının tayin yöntemini ve ham protein muhtevasının hesaplanma yöntemini kapsar.
Kapsam (İng) : This International Standard specifies a method for the determination of the nitrogen content of cereals, pulses and derived products, according to the Kjeldahl method, and a method for calculating the crude protein content.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 20483 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 20483:2013
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 20483-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 20483
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 712 :2012;  TS EN ISO 6540 (Eski no:TS 3977) :1983;  TS ISO 24557 :2014;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 25
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-