|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 20483
|
|
Tercüme Tarihi :
|
26.08.2014
|
Kabul Tarihi :
|
13.02.2014
|
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hububat ve baklagiller - Azot muhtevasının tayini ve ham protein muhtevasının hesaplanması - Kjehldahl yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method |
Kapsam :
|
Bu Standard hububat, baklagil ve bunlardan üretilmiş ürünlerde Kjehldahl yöntemine göre azot muhtevasının tayin yöntemini ve ham protein muhtevasının hesaplanma yöntemini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies a method for the determination of the nitrogen content of cereals, pulses and derived products, according to the Kjeldahl method, and a method for calculating the crude protein content. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 20483 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 20483:2013 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 20483-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 20483 |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 712 :2012; TS EN ISO 6540 (Eski no:TS 3977) :1983; TS ISO 24557 :2014; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
25 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|