Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6579      
Kabul Tarihi : 10.03.2005
İptal Tarihi : 24.04.2017
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Mikrobiyoloji - Gıda ve hayvan yemleri - Salmonella türlerinin belirlenmesi için yatay yöntem
Başlık (İng) : Microbiolgy of food and animal feeding stuffs – Horizontal method for detection of Salmonella spp
Kapsam : Bu standard, Salmonella Tifo ve Salmonella Paratifo dahil Salmonella türlerinin belirlenmesi için yatay bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a horizontal method for the detection of Salmonella, including Salmonella Typhi and Salmonella Paratyphi.
Yerini Aldığı : TS EN 12824 :2002;  TS 3446 :1979;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 6579-1 :2017;  
Tadil Eden : TS EN ISO 6579/AC :2006;  TS EN ISO 6579/T1 :2007;  TS EN ISO 6579/AC :2006;  TS EN ISO 6579/AC :2010;  TS EN ISO 6579/A1 :2010;  TS EN ISO 6579/A1 :2008;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6579:2002
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 6579-EQV; DIN EN ISO 6579 -EQV; NF V08-013, NF EN ISO 6579 -EQV; BS EN ISO 6579-EQV; ISO 6579-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 6579
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001;  TS 7894 ISO 7218 :2001;  TS 7895 EN ISO 8261 :2003;  TS 8125 ISO 6391 :2000;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 28
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-