|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6579
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.03.2005
|
İptal Tarihi :
|
24.04.2017 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Mikrobiyoloji - Gıda ve hayvan yemleri - Salmonella türlerinin belirlenmesi için yatay yöntem |
Başlık (İng) :
|
Microbiolgy of food and animal feeding stuffs – Horizontal method for detection of Salmonella spp |
Kapsam :
|
Bu standard, Salmonella Tifo ve Salmonella Paratifo dahil Salmonella türlerinin belirlenmesi için yatay bir yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a horizontal method for the detection of Salmonella, including Salmonella Typhi and Salmonella Paratyphi. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN 12824 :2002; TS 3446 :1979; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 6579-1 :2017; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 6579/AC :2006; TS EN ISO 6579/T1 :2007; TS EN ISO 6579/AC :2006; TS EN ISO 6579/AC :2010; TS EN ISO 6579/A1 :2010; TS EN ISO 6579/A1 :2008; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6579:2002 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 6579-EQV; DIN EN ISO 6579 -EQV; NF V08-013, NF EN ISO 6579 -EQV; BS EN ISO 6579-EQV; ISO 6579-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 6579 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001; TS 7894 ISO 7218 :2001; TS 7895 EN ISO 8261 :2003; TS 8125 ISO 6391 :2000; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
28 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|