|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5890
|
|
Kabul Tarihi :
|
15.04.1997
|
İptal Tarihi :
|
18.06.2014 |
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tavuk gövde eti-Parçalama, ambalajlama, taşıma ve muhafaza kuralları |
Başlık (İng) :
|
Pourtry Carcass-Rules for carcass dissecting |
Kapsam :
|
Bu standard, tavuk gövde etinin parçalanması ve parçalarıntarifleri ile ambalajlama, taşıma ve muhafaza kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to disecting of poultry corcass and definition of parts, trans portation and storage rules of carcas. |
Yerini Aldığı :
|
TS 5890 :1988; |
Yerine Geçen :
|
TS 5890 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Anonim AT Direktifleri* Anonim Broiler Industry* Anonim Poultry International* Nason, A-Text Book of Modern Broloay* Weroz, P.B-The Scrence of Bioloay |
Uluslararası Karşılıklar :
|
TS 5890(1988)-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
TS 5890(1988) |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri; 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2409 :1986; TS 5925 :1988; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|