Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 3706
Kabul Tarihi :
27.11.2001
İptal Tarihi :
10.04.2017
Konfirme Tarihi :
22.05.2008
Hazırlık Grubu :
Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık :
Kırmızı biber (capsicum annuum l.)- Acı pul (yaprak)
Başlık (İng) :
Red pepper (Capsicum annuum L.)- (Hot scaled)
Kapsam :
Bu standard, pul kırmızı biberleri kapsar.
Kapsam (İng) :
This standard includes scaled rep pepper
Yerini Aldığı :
TS 3706
:1986;
Yerine Geçen :
TS 3706
:2017;
Tadil Eden :
TS 3706/T2
:2006;
TS 3706/T1
:2003;
TS 3706/T3
:2007;
TS 3706/T4
:2013;
Yararlanılan Kaynak :
Türk gıda kodeksi baharat tebliği
ICS Kodu :
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD :
TS 933
:1986;
TS 3713
:1982;
TS 2104
:1975;
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109)
:1990;
TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110)
:1990;
TS 2134
:1987;
TS 2284
:1991;
TS 545
:1967;
TS 3479
:1980;
TS 893
:1970;
TS 2756-1
:1995;
TS 1226 ISO 3310-2
:1996;
TS EN ISO 3696
:1996;
TS 1128 ISO 763
:2000;
TS 2290 ISO 959-1
:2000;
TS 2137 ISO 1108
:2000;
TS 2419
:2001;
TS 2131
:1987;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu :
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı :
15
Fiyatı :
250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-