Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3706      
Kabul Tarihi : 27.11.2001
İptal Tarihi : 10.04.2017
Konfirme Tarihi : 22.05.2008
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Kırmızı biber (capsicum annuum l.)- Acı pul (yaprak)
Başlık (İng) : Red pepper (Capsicum annuum L.)- (Hot scaled)
Kapsam : Bu standard, pul kırmızı biberleri kapsar.
Kapsam (İng) : This standard includes scaled rep pepper
Yerini Aldığı : TS 3706 :1986;  
Yerine Geçen : TS 3706 :2017;  
Tadil Eden : TS 3706/T2 :2006;  TS 3706/T1 :2003;  TS 3706/T3 :2007;  TS 3706/T4 :2013;  
Yararlanılan Kaynak : Türk gıda kodeksi baharat tebliği
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 933 :1986;  TS 3713 :1982;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990;  TS 2134 :1987;  TS 2284 :1991;  TS 545 :1967;  TS 3479 :1980;  TS 893 :1970;  TS 2756-1 :1995;  TS 1226 ISO 3310-2 :1996;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 1128 ISO 763 :2000;  TS 2290 ISO 959-1 :2000;  TS 2137 ISO 1108 :2000;  TS 2419 :2001;  TS 2131 :1987;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-