|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1880
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.02.1988
|
İptal Tarihi :
|
13.03.2003 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Sirke |
Başlık (İng) :
|
Vinegar |
Kapsam :
|
Bu standard, sirkeyi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to vinegar. |
Yerine Geçen :
|
TS 1880 EN 13188 :2003; |
Tadil Eden :
|
TS 1880/T1 :1994; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Aktan,N. 1982 Sirke Teknolojisi E.Ü.Zir.Fak.Yay.No:452 Bornova, Lebensmittel-Kennzeichungs-VO 27 Erg-Lfg./Stand Oktober 1984, Follmann, H.Vinega Riotechnology Vol.5 Verlag Chemie,Weinheim,1983, Pearson's Chemical Analysis of Foods. |
ICS Kodu :
|
67.220.20 Gıda Katkıları |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1880 :1988 (TS 521*TS 522*TS 545*TS 4889);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|