|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 16140-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.12.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda zinciri mikrobiyolojisi-Doğrulama yöntemi- Bölüm 1: Terimler ve tarifler |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 1: Vocabulary |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This part of ISO 16140 defines general terms and definitions relating to method validation of
microbiology in the food chain. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 16140 :2004; TS EN ISO 16140:2003/A1 :2012; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 16140-1:2016 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 16140-1-EQV; ISO 16140-1-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
25 |
Fiyatı :
|
64,00 EURO (2.218,86 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|