|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7437/T3
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.02.2023
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Salata sosu |
Başlık (İng) :
|
Salad Dressing |
Kapsam :
|
Bu standard, salata sosunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to salad dressing. |
Tadil Edilen :
|
TS 7437 :1989; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1728 ISO 1842 :2001; TS ISO 2859-2 :2021; TS EN ISO 6579-1 :2017; TS ISO 21527-1 :2012; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
3 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|