Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 3960      
Tercüme Tarihi : 19.03.2015
Kabul Tarihi : 13.07.2010
İptal Tarihi : 24.04.2017
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Peroksit değeri tayini - İyodometrik (görsel) son nokta tayini
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination
Kapsam : Bu uluslararası standard hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlarda İyodometrik (görsel) son nokta tayini ile peroksit değerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemi belirlemektedir. Peroksit değeri oksijenin hayvansal veya bitkisel yağlara kimyasal olarak bağlanan miktarının ölçümüdür-
Kapsam (İng) : This International Standard specifies a method for the iodometric determination of the peroxide value of animal and vegetable fats and oils with a visual endpoint detection. The peroxide value is a measure of the amount of oxygen chemically bound to an oil or fat as peroxides, particularly hydroperoxides.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 3960 :2010;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 3960 :2017;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 3960:2010
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 3960-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 3960
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 661 :2006;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 19
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-