|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2996 ISO 2166
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.03.1999
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Havuç depolama kuralları |
Başlık (İng) :
|
Carrots- Guide to storage |
Kapsam :
|
Bu standard havuçların zorunlu soğutularak veya soğutulmadan başarılı bir şekilde muhafazası için gerekli şartları sağlayan metotların tarifine dairdir. |
Kapsam (İng) :
|
This standard describes methods for obtaining conditions for the successful conservation, with of without artifical cooling of carrots. |
Yerini Aldığı :
|
TS 2996 :1978; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2166:1981 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2166:1981--; ISO 2166:1981-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 2166:1981 |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2996 ISO 2166 :1999 (ISO 2169:1981 (TS 2995));; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|