Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2996 ISO 2166      
Kabul Tarihi : 10.03.1999
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Havuç depolama kuralları
Başlık (İng) : Carrots- Guide to storage
Kapsam : Bu standard havuçların zorunlu soğutularak veya soğutulmadan başarılı bir şekilde muhafazası için gerekli şartları sağlayan metotların tarifine dairdir.
Kapsam (İng) : This standard describes methods for obtaining conditions for the successful conservation, with of without artifical cooling of carrots.
Yerini Aldığı : TS 2996 :1978;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 2166:1981
Uluslararası Karşılıklar : ISO 2166:1981--; ISO 2166:1981--
Tercüme Edildiği STD : ISO 2166:1981
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2996 ISO 2166 :1999 (ISO 2169:1981 (TS 2995));;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-