Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 6636-3      
Kabul Tarihi : 24.03.2003
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze ürünleri-Çinko içeriği tayini-Bölüm 3:Ditizon spektrometrik yöntem
Başlık (İng) : Fruit and vegetable products-determination of zinc content-part 3:dithizone spectrometric method
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebze ürünlerinde çinko içeriğinin tayini için bir ditizon spektrometrik yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard, specifies a dithizone spectrometric method for the determination of the zing content of fruit and vegetable products
Yararlanılan Kaynak : ISO 6636-3:1983
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6636-3-EQV; ISO 6636-3-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 6636-3
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS 4887 :1986;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-