|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 6636-3
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.03.2003
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze ürünleri-Çinko içeriği tayini-Bölüm 3:Ditizon spektrometrik yöntem |
Başlık (İng) :
|
Fruit and vegetable products-determination of zinc content-part 3:dithizone spectrometric method |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve ve sebze ürünlerinde çinko içeriğinin tayini için bir ditizon spektrometrik yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, specifies a dithizone spectrometric method for the determination of the zing content of fruit and vegetable products |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 6636-3:1983 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6636-3-EQV; ISO 6636-3-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 6636-3 |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4887 :1986; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|