|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4200
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.02.1990
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Lahana turşusu |
Başlık (İng) :
|
Cabbage Pickle |
Kapsam :
|
Bu standard, lahana turşusunu kapsar. Lahana ihtiva eden karışık turşuları kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to cabbage pickle. It does not apply to mixed pickle which contains cabbage. |
Tadil Eden :
|
TS 4200/T2 :1995; TS 4200/T1 :1991; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Bidan P.L. et al., 1953. Etude Sur la Preparation et la Conservation des Cornichons en Saumure, Annal. Technicol III. Costilow, R.N., 1957.Sorbic Acid as a Selective Agent for Cucumber Fermantation .III. Evaluation of Salt Stoch Sorbic Treated Cucumber Fermantations. Food Technology II. Günay A., 1970.Marmara Bölgesi Önemli, Hıyar Çeşitlerinin... |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4200 :1990 (TS 545*TS 933*TS 1073*TS 1125*TS 1131*TS 1814*TS 1816*TS 1880*TS 1881*TS 2104*TS 2358*TS 2664*TS 3606);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|