|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 1442
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.11.2023
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri - Rutubet muhtevası tayini - Referans method |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products - Determination of moisture content - Reference method |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method.
The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture.
The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1743 ISO 1442 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1442:2023 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1442-EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
52,00 EURO (1.802,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|