Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 1442      
Kabul Tarihi : 8.11.2023
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et ürünleri - Rutubet muhtevası tayini - Referans method
Başlık (İng) : Meat and meat products - Determination of moisture content - Reference method
Kapsam :
Kapsam (İng) : This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method. The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture. The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.
Yerini Aldığı : TS 1743 ISO 1442 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1442:2023
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1442-EQV
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 52,00 EURO  (1.802,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-