Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
(Direktif :2006/42/EC)
TS No : TS EN 12505+A1      
Tercüme Tarihi : 25.11.2014
Kabul Tarihi : 2.03.2010
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda işleme makinaları - Yemeklik sıvı ve katı yağların işlenmesinde kullanılan santrifüj makinaları-Güvenlik ve hijyen kuralları
Başlık (İng) : Food processing machinery- Centrifugal machines for processing edible oils and fats- Safety and hygiene requirements
Kapsam : Bu standard, plânlanan şekilde ve imalâtçının öngördüğü şartlarda kullanıldığında, Madde 4’te verilen ve risk değerlendirmesiyle (EN 1050’ye bakınız) tanımlandığı gibi, yemeklik sıvı ve katı yağların işlenmesinde kullanılan santrifüj makinaları ilgili bütün önemli tehlikeleri kapsar.
Kapsam (İng) : This Standard covers all significant hazards as identified by risk assessment (see EN 1050), which are listed in clause 4 of this standard, relevant to centrifuges for processing edible oils and fats, when they are used as intended and under the conditions foreseen by the manufacturer.
Yerini Aldığı : TS EN 12505 :2002;  
Tadil Edilen : TS EN 12505 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : EN 12505:2000+A1:2009
Uluslararası Karşılıklar : EN 12505:2000+A1:2009-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN 12505:2000+A1:2009
ICS Kodu : 67.260 Gıda Sanayi Alet ve Makinaları
Atıf Yapılan STD : TS EN 614-1 :2007;  TS EN 60204-1 :2011;  TS 3033 EN 60529 :1997;  TS EN ISO 11688-1 :2011;  TS EN ISO 3744 :2011;  TS EN ISO 4871 :2010;  TS EN ISO 13849-1 :2008;  TS EN ISO 13850 :2009;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 38
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-