Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4079      
Kabul Tarihi : 20.12.1983
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Etler- Terimler, tanımlar
Başlık (İng) : Meats-Terms and Definitions
Kapsam : Bu standard, taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak ticareti yapılan kırmızı etlerin ait olduğu hayvana, alındığı gövde bölgesine ve hazırlanma tarzına göre ticari olarak adlandırılması ile ilgili terimleri ve bunların tanımları ile, kümes hayvanlarına ait beyaz etlerin ait olduğu hayvana göre adlandırılmasına ait terimleri .........
Kapsam (İng) : This standard applies to the terms and definitions of red-meats marketed as fresh, chilled and frozen forms described according to the slaughtered animal varieties, dissected parts and preparation methods.
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 5
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-