|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4079
|
|
Kabul Tarihi :
|
20.12.1983
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Etler- Terimler, tanımlar |
Başlık (İng) :
|
Meats-Terms and Definitions |
Kapsam :
|
Bu standard, taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak ticareti yapılan kırmızı etlerin ait olduğu hayvana, alındığı gövde bölgesine ve hazırlanma tarzına göre ticari olarak adlandırılması ile ilgili terimleri ve bunların tanımları ile, kümes hayvanlarına ait beyaz etlerin ait olduğu hayvana göre adlandırılmasına ait terimleri ......... |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to the terms and definitions of red-meats marketed as fresh, chilled and frozen forms described according to the slaughtered animal varieties, dissected parts and preparation methods. |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|