Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5282      
Kabul Tarihi : 4.03.2024
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Ketçap
Başlık (İng) : Ketchup
Kapsam : Bu standard ketçabı kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers ketchup
Yerini Aldığı : TS 5282 :2003;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete) [2] Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete) [3] Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği (26.01.2017 tarih ve 29960 mükerrer sayılı Resmi Gazete) [4] Türk Gıda Kodeksi Gıda Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemelere Dair Yönetmelik (05.04.2018 tarih ve 30382 sayılı Resmi Gazete) [5] Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (13.10.2023 tarih ve 32338 mükerrer sayılı Resmi Gazete) [6] Cemeroğlu, B. Ve Acar, J., 1986 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Gıda Teknolojisi Derneği. Yayın No: 6 [7] Luit, B.S. and Daoud, H.N. 1971. Effect of temperature and holding time on pectin enzymes in tomato pulp. J. Food. Sci. 36, 1039-1043. [8] LUH, B.S. and Woodroof, J.6. 1975. Commercial Vegetable Processing AVI Publishing Co. Westport, Conn
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri ; 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 382 :2011;  TS ISO 763 :2015;  TS 1466 :2020;  TS 1728 ISO 1842 :2001;  TS 2664 :2007;  TS 2284 :2009;  TS 3606 :2008;  TS EN ISO 5943 :2007;  TS EN ISO 6579-1 :2017;  TS 10818 :1993;  TS EN 14123 :2009;  TS EN 15763 :2010;  TS ISO 21527-1 :2012;  TS ISO 22855 :2014;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 14
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-