|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 10272-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2017
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda zinciri mikrobiyolojisi-Campylobacter spp. nin sayımı ve belirlenmesi için yatay metot-Bölüm 1:Belirleme yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Horizontal method for
detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1:
Detection method |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
It is applicable to - products intended for human consumption, - products intended for animal feeding, - environmental samples in the area of food and feed production, handling, and - samples from the primary production stage such as animal faeces, dust, and swabs. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 10272-1 :2006; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 10272-1/A1 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 10272-1:2017 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
38 |
Fiyatı :
|
80,00 EURO (2.773,58 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|