|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI (Direktif :2014/35/EU,2006/42/EC)
|
TS No :
|
TS EN 60335-2-37
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.12.2005
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Güvenlik kuralları-Ev ve benzeri yerlerde kullanılan elektrikli cihazlar için bölüm 2-37: Ticari amaçlı elektrikli yağlı derin kızırtıcılar (fritözler) için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Safety of household and similar electrical appliances - Part 2-37: Particular requirements for commercial electric deep fat fryers |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Yerini Aldığı :
|
TS EN 60335-2-37 :1998; |
Yerine Geçen :
|
TS EN 60335-2-37 :2004; |
Tadil Eden :
|
TS EN 60335-2-37:2002/A12 :2016; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 60335-2-37:2002 |
ICS Kodu :
|
97.040.20 Fırın, Tezgah, Ocak ve Benzeri Cihazlar
*Mikrodalga fırınları ve davlumbaz dahil |
Cen/Cenelec :
|
CENELEC/IEC |
Dili :
|
en, fr, de |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
0 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|