Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 668/T2      
Kabul Tarihi : 9.10.2013
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Sığır-Gövde etleri (karkas)
Başlık (İng) : Butchery beef-Carcasses
Kapsam : Bu standard, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık sığır gövde etlerini (bütün, yarım, çeyrek) kapsar. Kasaplık dana ve diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard, applies to slaughtered beef carcosses marketed as fresh, chilled and frozen forms. It does not apply to slaughtered steer carcasses and other carcasses of slaughtered animals.
Tadil Edilen : TS 668 :2007;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN 14082 :2007;  TS EN 14084 :2004;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS EN ISO 16654 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 3
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-