|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 668/T2
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.10.2013
|
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Sığır-Gövde etleri (karkas) |
Başlık (İng) :
|
Butchery beef-Carcasses |
Kapsam :
|
Bu standard, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık sığır gövde etlerini (bütün, yarım, çeyrek) kapsar. Kasaplık dana ve diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, applies to slaughtered beef carcosses marketed as fresh, chilled and frozen forms. It does not apply to slaughtered steer carcasses and other carcasses of slaughtered animals. |
Tadil Edilen :
|
TS 668 :2007; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 14082 :2007; TS EN 14084 :2004; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 16654 :2003; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
3 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|