|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 667/T2
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.06.2012
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kuzu - Gövde etleri (karkas) |
Başlık (İng) :
|
Butchery Lamb-Carcasses |
Kapsam :
|
Bu standard; taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık kuzu gövde etlerini kapsar. Kasaplık koyun ve diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the slaughtered lamb carcasses marketed as fresh, chilled and frozen forms. It does not specifies the slaughtered mutton carcasses and other carcasses of slaughtered animals. |
Tadil Edilen :
|
TS 667 :2008; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|