Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 667/T2      
Kabul Tarihi : 5.06.2012
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kuzu - Gövde etleri (karkas)
Başlık (İng) : Butchery Lamb-Carcasses
Kapsam : Bu standard; taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık kuzu gövde etlerini kapsar. Kasaplık koyun ve diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz
Kapsam (İng) : This standard specifies the slaughtered lamb carcasses marketed as fresh, chilled and frozen forms. It does not specifies the slaughtered mutton carcasses and other carcasses of slaughtered animals.
Tadil Edilen : TS 667 :2008;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-