|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11658
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.1995
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Döner yapım kuralları-Pişmemiş |
Başlık (İng) :
|
Rules For Producing-Uncooked Of Döner |
Kapsam :
|
Bu standard, koyun kuzu, dana, sığır etleriyle ayrıca tavuk ve hindi etlerinden döner yapım kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
.
|
Yararlanılan Kaynak :
|
|
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|