Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 1871      
Tercüme Tarihi : 21.01.2016
Kabul Tarihi : 30.04.2015
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda ve yem ürünleri- Kjeldahl metodu ile azot tayini için genel kurallar
Başlık (İng) : Food and feed products — General guidelines for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method
Kapsam : Bu standard, Kjeldahl yöntemi ile azot içeriği tayini için genel kuralları kapsar. Kjeldahl yöntemi ile direkt olarak belirlenen azot bileşikleri içeren gıda ve yem ürünlerine uygulanır.
Kapsam (İng) : This standard provides general guidelines for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method. It applies to food and feed products containing nitrogenous compounds that can be directly determined by the Kjeldahl method
Yerini Aldığı : TS 1727 :1974;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1871:2009
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1871-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 1871
ICS Kodu : 67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri *Duyusal Analizler, bkz. 67.240
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-