|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 1871
|
|
Tercüme Tarihi :
|
21.01.2016
|
Kabul Tarihi :
|
30.04.2015
|
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda ve yem ürünleri- Kjeldahl metodu ile azot tayini için genel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Food and feed products — General guidelines for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method |
Kapsam :
|
Bu standard, Kjeldahl yöntemi ile azot içeriği tayini için genel kuralları kapsar. Kjeldahl yöntemi ile direkt olarak belirlenen azot bileşikleri içeren gıda ve yem ürünlerine uygulanır. |
Kapsam (İng) :
|
This standard provides general guidelines for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method. It applies to food and feed products containing nitrogenous compounds that can be directly determined by the Kjeldahl method |
Yerini Aldığı :
|
TS 1727 :1974; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1871:2009 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1871-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1871 |
ICS Kodu :
|
67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri
*Duyusal Analizler, bkz. 67.240 |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|