Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1069/T1      
Kabul Tarihi : 5.06.2012
İptal Tarihi : 24.03.2016
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Et ve et mamulleri (kırmızı etler)-Laboratuvar analiz metotları- Genel
Başlık (İng) : Meat and meat products (red meats) methods of laboratory analysis
Kapsam : Et ve Et Mamulleri (Kırmızı Etler)-Laboratuvar Analiz Metotları- Genel İngilizce Adı : Meat and meat products (red meats) methods of laboratory analysis Bu standard et ve et mamullerinden numune alma esasları ile,bunların duyusal(organoleptik),fiziksel,kimyasal,mikrobiyolojik,histolojik,serolojik ve toksikolojik laboratuvar analiz metotlarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the sampling and laboratory analysis methods of meat and meat products (red meat)
Yerine Geçen : TS 1069 :2016;  
Tadil Edilen : TS 1069 :1997;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-