|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1069/T1
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.06.2012
|
İptal Tarihi :
|
24.03.2016 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri (kırmızı etler)-Laboratuvar analiz metotları- Genel |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products (red meats) methods of laboratory analysis |
Kapsam :
|
Et ve Et Mamulleri (Kırmızı Etler)-Laboratuvar Analiz Metotları- Genel
İngilizce Adı : Meat and meat products (red meats) methods of laboratory analysis
Bu standard et ve et mamullerinden numune alma esasları ile,bunların duyusal(organoleptik),fiziksel,kimyasal,mikrobiyolojik,histolojik,serolojik ve toksikolojik laboratuvar analiz metotlarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the sampling and laboratory analysis methods of meat and meat products (red meat) |
Yerine Geçen :
|
TS 1069 :2016; |
Tadil Edilen :
|
TS 1069 :1997; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|