Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 21527-1      
Tercüme Tarihi : 16.04.2014
Kabul Tarihi : 27.12.2012
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemleri mikrobiyolojisi - Maya ve küflerin sayımı için yatay yöntem - Bölüm 1: Su aktivitesi 0,95'ten yüksek olan ürünlerde koloni sayım tekniği
Başlık (İng) : Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds -- Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Kapsam : Bu standard su aktivitesi 0,95’ten daha yüksek gıdalarda (yumurtalar, et, süt ürünleri (süttozu hariç), meyveler, sebzeler, salçalar vb.) ve hayvan yemlerinde 25 oC ? 1 oC‘de koloni sayım tekniği kullanılarak canlı küf ve mayaların sayımı için yatay yöntemi belirler.
Kapsam (İng) : This part of ISO 21527 specifies a horizontal method for the enumeration of viable yeasts and moulds in products intended for human consumption or feeding of animals that have a water activity greater than 0,95 [eggs, meat, dairy products (except milk powder), fruits, vegetables, fresh pastes, etc.], by means of the colony count technique at 25 °C ± 1 °C (References [1], [2]).
Yararlanılan Kaynak : ISO 21527-1:2008
Uluslararası Karşılıklar : ISO 21527-1-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 21527-1
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001;  TS EN ISO 6887-2 :2008;  TS EN ISO 6887-3 :2004;  TS EN ISO 6887-4 :2004;  TS EN ISO 7218 :2008;   :;   :;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-