|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4888
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.05.1986
|
Konfirme Tarihi : |
17.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve, sebze ve mamullerinde organik maddelerin parçalanması- Kül etme metodu |
Başlık (İng) :
|
Fruits, Vegetables and Derived Products-Decomposition of Organic Matter Prior to Analysis- Ashing Method |
Kapsam :
|
Bu standardda verilen metot, meyve, sebze ve mamullerindeki metallerin tayininden önce organik maddelerin yakılarak kül etme metodu ile parçalanmasını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers fruits, vegetables and derived products, decomposition of organic matter prior to analysis, ashing method. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5516:1978 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5516 (1978)--; ISO 5516:1978 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5516:1978 EQV |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1489 :1974; TS 1491 :1974; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|