Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4888      
Kabul Tarihi : 27.05.1986
Konfirme Tarihi : 17.06.2022
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve, sebze ve mamullerinde organik maddelerin parçalanması- Kül etme metodu
Başlık (İng) : Fruits, Vegetables and Derived Products-Decomposition of Organic Matter Prior to Analysis- Ashing Method
Kapsam : Bu standardda verilen metot, meyve, sebze ve mamullerindeki metallerin tayininden önce organik maddelerin yakılarak kül etme metodu ile parçalanmasını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers fruits, vegetables and derived products, decomposition of organic matter prior to analysis, ashing method.
Yararlanılan Kaynak : ISO 5516:1978
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5516 (1978)--; ISO 5516:1978 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 5516:1978 EQV
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS 1489 :1974;  TS 1491 :1974;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-