|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6887-3/A1
|
|
Kabul Tarihi :
|
15.02.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Besin zincirinin mikrobiyolojisi- Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 3: Balık ve balık ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar - Tadil 1: Çiğ deniz karındanbacaklıları için numune hazırlama |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products - Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 6887-3 :2017; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6887-3:2017/A1:2020 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 6887-3:2017/A1-EQV; ISO 6887-3:2017/Amd 1-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
10,00 EURO (346,70 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|