Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6887-3/A1      
Kabul Tarihi : 15.02.2021
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Besin zincirinin mikrobiyolojisi- Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 3: Balık ve balık ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar - Tadil 1: Çiğ deniz karındanbacaklıları için numune hazırlama
Başlık (İng) : Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products - Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods
Kapsam :
Kapsam (İng) :
Tadil Edilen : TS EN ISO 6887-3 :2017;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6887-3:2017/A1:2020
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 6887-3:2017/A1-EQV; ISO 6887-3:2017/Amd 1-EQV
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 10,00 EURO  (346,70 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-