|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 7513
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.12.1997
|
Hazırlık Grubu :
|
Tarım Alet ve Makinaları Özel Daimi Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Çözünebilir çay-Katı halde-Rutubet tayini (103 °c'da kütle kaybı) |
Başlık (İng) :
|
Instant tea in solid form-Determination of moisture content (loss in mass at 103) |
Kapsam :
|
Bu standard, katı halde çözünebilir çayda rutubet tayini için bir metodu kapsar (103 °C'da kütle kaybı |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the moisture content of instant tea in in solid form as received (loss in mass at 103°C |
Tadil Eden :
|
TS ISO 7513/Amd 1 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 7513:1990 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 7513(1990)--; BS 6986 Part 3: 1990 BSI EQV--; NF ISO 7513 (1991/AFNOR)--; ISO 7513:1990-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 7513:1990 |
ICS Kodu :
|
67.140.10 Çay |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 7513 :1997 (ISO 7516-TS ISO 7516: 1996);; |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|