Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 21415-4      
Kabul Tarihi : 31.01.2008
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Buğday ve buğday unu - Gluten içeriği - Bölüm 4: Hızlı kurutma metodu ile yaş glutenden kuru gluten tayini
Başlık (İng) : Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 21415-4:2006 specifies a rapid method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21415-2. The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.
Yerini Aldığı : TS 4178 :1984;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 21415-4:2007
Uluslararası Karşılıklar : ISO 21415-4-EQV; EN ISO 21415-4-EQV
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 49,00 EURO  (1.698,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-