|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI Standard Enstitümüzce iptal edilmiştir, ancak ilgili Bakanlıkça zorunlu uygulamada tutulmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız
|
TS No :
|
TS 591
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.01.1995
|
İptal Tarihi :
|
30.03.2006 |
Konfirme Tarihi : |
15.12.2005 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Beyaz peynir |
Başlık (İng) :
|
White Cheese |
Kapsam :
|
Bu standard, beyaz penyniri kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to white cheese. |
Yerine Geçen :
|
TS 591 :2006 (-);; |
Tadil Eden :
|
TS 591/T1 :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ANONYMOUS, 1983- Beyaz Peynir Sempozyumu, 22-23 Aralık 1983. E.Ü. Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Anabilim Dalı. İZMİR . 155 s., ANONYMOUS, 1984-Beyaz Peynir Yapım Takniği ve Karşılaşılan Sorunlar, 2-3 Mart 1984. Istanbul Ticaret Odası, Yaın No: 1984-14. İstanbul, 1984.228s., KAMMERLEHNER,J.,1988. Lab.KAese, Tehnologie. Band I,II,..... |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 591 :1995 (TS 545*TS 1018*TS 1019*TS 1234*TS 2104*TS 2530*TS 3041*TS 3043*TS 3046*TS 3606*TS 4708*TS 5311*TS 6063*TS 6065*TS 6182*TS 6396*TS 6580*TS 6582*TS 6914*TS 7436*TS 7438*TS 7725*TS 8907*TS 11044*TS 11046*TS 11077);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte-Tebliğ (Regulatory) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
Resmi Gazete Bilgileri
RG 22247 | | 03.10.1995 | 03.04.1995 | Tarım ve Orman Bakanlığı | 6 AY (REVİZYON) |
RG 21222 | | 23.05.1992 | 08.05.1992 | Tarım ve Orman Bakanlığı | 15 GÜN (TADİL) |
RG 20924 | | 24.07.1991 | 09.07.1991 | Tarım ve Orman Bakanlığı | 15 GÜN (REVİZYO |
RG 18279 | | 12.01.1985 | 12.01.1984 | Tarım ve Orman Bakanlığı | 1 YIL (MÜKERRER |
|
|