Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 661      
Kabul Tarihi : 9.03.2006
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 661:2003 specifies procedures for the preparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis. The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine or mayonnaise.
Yerini Aldığı : TS 1606 EN ISO 661 :1998;  
Tadil Eden : TS EN ISO 661/AC :2007;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 661:2005
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 661-EQV; ISO 661-EQV
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Cen/Cenelec : CEN
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 41,00 EURO  (1.421,46 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-