|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1252 EN ISO 1666
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.01.1996
|
İptal Tarihi :
|
5.04.2001 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Nişasta-Rutubet muhtevası tayini-Etüvde kurutma metotları |
Başlık (İng) :
|
Starch-Determination of Moisture Cortent Oven Drying Methods |
Kapsam :
|
Bu standard, nişastadaki rutubetin tayininde uygulanan iki metoda dairdir. Metot 1: Etüvde 130 °C'da ve atmosfer basında kurutma Metot 2: Etüvde 100 °C'da veya 73 °C'da vakumda kurutma. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies two methods for the determination of moisture content in starch Method 1: The oven drying method at 130 °C at atmospheric pressure Method 2: The oven drying method at 100 °C or 73 °C at redured pressure. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1252 :1973; |
Yerine Geçen :
|
TS 1252 EN ISO 1666 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 1666:1994 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1666 (1973)--; EN ISO 1666, EQV--; BS EN ISO 1666--; NF VO3-601 (NF EN 130 1666)--; DIN EN ISO 1666--; EN ISO 1666:1994-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 1666:1994 |
ICS Kodu :
|
67.180.20 Nişasta ve Nişasta Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|