Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1252 EN ISO 1666      
Kabul Tarihi : 18.01.1996
İptal Tarihi : 5.04.2001
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Nişasta-Rutubet muhtevası tayini-Etüvde kurutma metotları
Başlık (İng) : Starch-Determination of Moisture Cortent Oven Drying Methods
Kapsam : Bu standard, nişastadaki rutubetin tayininde uygulanan iki metoda dairdir. Metot 1: Etüvde 130 °C'da ve atmosfer basında kurutma Metot 2: Etüvde 100 °C'da veya 73 °C'da vakumda kurutma.
Kapsam (İng) : This standard specifies two methods for the determination of moisture content in starch Method 1: The oven drying method at 130 °C at atmospheric pressure Method 2: The oven drying method at 100 °C or 73 °C at redured pressure.
Yerini Aldığı : TS 1252 :1973;  
Yerine Geçen : TS 1252 EN ISO 1666 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 1666:1994
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1666 (1973)--; EN ISO 1666, EQV--; BS EN ISO 1666--; NF VO3-601 (NF EN 130 1666)--; DIN EN ISO 1666--; EN ISO 1666:1994--
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 1666:1994
ICS Kodu : 67.180.20 Nişasta ve Nişasta Ürünleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-