|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6887-2
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2017
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 2: Et ve et ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2003) |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This document specifies rules for the preparation of meat and meat product samples and their suspension for microbiological examination when the samples require different preparation from the methods described in ISO 6887-1. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and dilutions for microbiological examination. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 6887-2 :2004; TS EN ISO 6887-2 :2008; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6887-2:2017 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
20 |
Fiyatı :
|
56,00 EURO (1.941,50 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|