|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6887-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2017
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Besin zincirinin mikrobiyolojisi- Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması Bölüm 1: Deney numunelerinin başlangıç süspansiyonunun ve ondalık seyreltilerinin hazırlanması için genel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017) |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This document defines general rules for the aerobic preparation of the initial suspension and of dilutions for microbiological examinations of products intended for human or animal consumption. |
Yerini Aldığı :
|
TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6887-1:2017 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
40 |
Fiyatı :
|
80,00 EURO (2.796,97 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|