Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4851      
Kabul Tarihi : 12.05.1986
İptal Tarihi : 29.04.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Dondurma- Toplam katı madde miktarı tayini- Referans metod
Başlık (İng) : Ice Cream and Milk Ice-Determination of Total Solids Content (Reference Method)
Kapsam : Bu standard, dondurmada toplam katı madde miktarının referans metodla tayinini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers specifies a method, the principle of which consists in drying, at 102 degrees centigrade, a known quality of the sample, diluted with water and mixed with sand, to constant mass, then followed by weighing to determine the mass of the redidue. Special notes on sampling are given in the annex which, hawever, is valid....
Yerine Geçen : TS ISO 3728 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 3728:1977
Uluslararası Karşılıklar : ISO 3728 -EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 3728
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 4265 :1992;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-