|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4851
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.05.1986
|
İptal Tarihi :
|
29.04.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Dondurma- Toplam katı madde miktarı tayini- Referans metod |
Başlık (İng) :
|
Ice Cream and Milk Ice-Determination of Total Solids Content (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, dondurmada toplam katı madde miktarının referans metodla tayinini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers specifies a method, the principle of which consists in drying, at 102 degrees centigrade, a known quality of the sample, diluted with water and mixed with sand, to constant mass, then followed by weighing to determine the mass of the redidue. Special notes on sampling are given in the annex which, hawever, is valid.... |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 3728 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3728:1977 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3728 -EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3728 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4265 :1992; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|