|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6579-1:2017/A1
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.03.2020
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Besin zincirinin mikrobiyolojisi - Salmonella'nın tespiti, sayımı ve serotiplendirmesi için yatay yöntem - Bölüm 1: Salmonella spp. |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and
serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader
range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of
the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/DAM 1:2019) |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
- |
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 6579-1 :2017; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6579-1:2017/A1:2020 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
22 |
Fiyatı :
|
10,00 EURO (346,70 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|