|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 5547
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.10.2015
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kazeinler- Serbest asitlik tayini (Referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Caseins - Determination of free acidity (Reference method) |
Kapsam :
|
Bu uluslar arası standard renet kazeinlerin asit çöktürme veya laktik fermentasyonuyla elde edilen kazeinlerdeki serbest asitlik tayini için yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies a reference method for the determination of the free acidity of caseins
obtained by acid precipitation or lactic fermentation and of rennet caseins. |
Yerini Aldığı :
|
TS 9117 :1991; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5547:2008 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5547-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5547 |
ICS Kodu :
|
67.100.99 Diğer Süt Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
41,00 EURO (1.421,46 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|