|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1747-1 ISO 1841-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.04.1999
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri-Klorür muhtevası tayini-Bölüm 1-Volhard metodu |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products- Determination of chloride content- Part 1: Volhard mehod |
Kapsam :
|
Kümes hayvanları dahil sodyum klorür muhtevası %1 (m/m)'e eşit veya büyük olan et ve et modüllerinde klorür muhtevası tayini. |
Kapsam (İng) :
|
Determination of the cloride content of meat and meat products including poultry with sodium chloride contents equal to or greater than 1,0 %(m/m). |
Yerini Aldığı :
|
TS 1747 :1974; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1841-1:1996 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1841-1:1996 EQV--; BS 4401 Part 6:1996 EQV--; DIN 10141 Part 6:1996 EQV--; ISO 1841-1:1996-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1841-1:1996 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|