Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1747-1 ISO 1841-1      
Kabul Tarihi : 7.04.1999
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et mamulleri-Klorür muhtevası tayini-Bölüm 1-Volhard metodu
Başlık (İng) : Meat and meat products- Determination of chloride content- Part 1: Volhard mehod
Kapsam : Kümes hayvanları dahil sodyum klorür muhtevası %1 (m/m)'e eşit veya büyük olan et ve et modüllerinde klorür muhtevası tayini.
Kapsam (İng) : Determination of the cloride content of meat and meat products including poultry with sodium chloride contents equal to or greater than 1,0 %(m/m).
Yerini Aldığı : TS 1747 :1974;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1841-1:1996
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1841-1:1996 EQV--; BS 4401 Part 6:1996 EQV--; DIN 10141 Part 6:1996 EQV--; ISO 1841-1:1996--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1841-1:1996
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-